Menu Sluiten

Werkwijze

Eerste contact

Wanneer je contact opneemt met De Nijs Art maken wij eerst een afspraak voor een (kosteloos) intake gesprek. In dit gesprek leggen wij onze werkwijze uit, inventariseren wij jouw ideeën en wensen voor de nieuwe website en geven wij advies over de elementen die nodig zijn om je online doelstellingen te behalen.

Werkwijze webontwerp

We belichten elke opdracht van meerdere kanten en kijken samen met jou naar:

  • het ontwerp; webdesign
  • de technieken en applicaties die in het ontwerp nodig zijn; functionaliteiten
  • de manier waarop je jouw website kunt bijhouden; CMS
  • internet marketing door bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie; SEO
  • manieren om bezoekers actie te laten ondernemen zoals een goed ingerichte webwinkel of aanmelden voor jouw nieuwsbrief.

Zo komen we tot een totaaloplossing voor je specifieke internetvraagstuk.

Door Open Source systemen te gebruiken, zijn wij in staat hoogstaande functionaliteiten aan de website toe te voegen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Offerte

Geen enkele website is gelijk en daarom is het niet mogelijk om een standaard prijs te hanteren. Er wordt een offerte gemaakt op basis van de besproken uitgangspunten.

Zodra de offerte wordt geaccepteerd gaan wij verder aan het werk. Wij maken gebruik van een prototype zodat je gedurende de gehele ontwikkeling mee kunt kijken of het naar wens verloopt. Je bent als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van teksten en illustraties (plaatjes / logo). Denk hierbij wel om het copyright!

Ontwikkeling

Je wordt betrokken bij de concept fase en krijgt inzicht in de ontwikkeling. Indien je gedurende de uitvoering verzoekt een functionaliteit toe te voegen of te wijzigen dan zullen wij deze wijzigingen waar mogelijk doorvoeren. Mochten deze wijzigingen teveel afwijken van de geoffreerde functionaliteiten dan zullen de aan te brengen wijzigingen worden aangemerkt als meerwerk.

Alle websites worden opgeleverd met een maatwerk CMS (WordPress). Daardoor kun je heel eenvoudig zelf de inhoud van uw website actualiseren.

Oplevering

Volgens onze speciale werkwijze krijgt de opdrachtgever / webmaster een korte training waarin geleerd wordt hoe de inhoud van de website is bij te houden. Je leert o.a. hoe blog/nieuwsberichten en pagina’s toe te voegen en hoe je met teksten en illustraties om moet gaan.

Check-list oplevering testen

Voor de definitieve oplevering wordt de website getest, zowel door De Nijs Art als door de opdrachtgever. Als de testresultaten positief zijn wordt de website opgeleverd. Dit gebeurt door het live zetten van de site.

Maak direct een afspraak