Menu Sluiten

Over

De Nijs Websites is een handelsnaam van De Nijs Art

Wie is en wat doet De Nijs Art?

Eigenaar De Nijs Art

Ik ben Richard de Nijs, oprichter en eigenaar van De Nijs Art. Na een carriere van ongeveer 25 jaar in de ICT-branche bij diverse ondernemingen ben ik door een reorganisatie zonder werkgever komen zitten. Na een reintegratietraject ben ik daarna voor mijzelf begonnen.

Ondertussen had ik een kunstschilder leren kennen. Voor een artiest is het altijd lastig om je eigen werk te verkopen. Ik ben hem daarmee gaan helpen en van lieverlee groeiden de activiteiten. Van het tentoonstellen van zijn werk bij restaurants en kunstmarkten tot het organiseren van exposities bij galeries en op kunstbeurzen. Voor meerdere kunstenaars heb ik zulke diensten uitgevoerd.

Websites

Kunstenaars hebben meestal ook een website nodig. Met mijn automatiserings achtergrond was dat niet zo lastig om te realiseren. Er volgden meer websites want ik geniet toch wel erg van het werk dat in mijn oorspronkelijke vakrichting zit.  Ik kan er mijn eigen creatieve en artistieke inspiratie in kwijt. Vandaar ook hier de ‘Art’. Diverse cursussen en de nodige zelfstudie leidden tot een volwaardige tweede tak van mijn bedrijf.

Nu maak ik WordPress websites voor kleinschalige ondernemingen (starters, kunstenaars) en (non-profit) bedrijven. De inhoud van de website is eenvoudig door de eigenaar / webmaster te onderhouden. De prijsstelling is gunstig en de kwaliteit hoog. Zo lever ik voor mensen met een beperkt budget een mogelijkheid om toch aan een goede website te komen.