Menu Sluiten

Referenties

Wat zeggen de klanten …..


De Nijs Art komt na wat samen overeengekomen is.
De uitvoering waarin de site vorm heeft gekregen geeft ‘n meerwaarde aan mijn getoonde werk (schilderijen).

Nico Rautenberg, Abcoude
nicorautenberg.nl


Richard hat eine Website für mein Fitnessunternehmen erstellt die meine Kunden als auch mich begeistert. Von Anbeginn bis zum fertigen Endprodukt wurde ich immer wieder über den Zwischenstand informiert und konnte sehen wie der Fortschritt ist. Parallel dazu erhielt ich Tipps und Anregungen, die selbst für mich als absoluten Laien zu verstehen waren.

Trotz der räumlichen Distanz war die Betreuung durchweg unkompliziert; die Umsetzung wurde schnell und mit großer Fachkompetenz erledigt. Ich kann „De Nijs Art“ uneingeschränkt empfehlen und freue mich auch in Zukunft auf eine weitere Zusammenarbeit.

Vielen Dank nochmal an dieser Stelle für die exzellente Arbeit!

Ela Schmidt, Bonn (D)
Triple E Fitness
triple-e-fitness.com


1 september jl. is onze website “in de lucht gegaan”. We zijn heel tevreden over hoe de website eruit ziet en zeker over de samenwerking met Richard.

Richard denkt heel goed mee, legt goed uit en is bereidwillig om creatieve oplossingen te bedenken. Ook bewaakt hij heel goed de tijdlijn en komt zijn afspraken na. Dat is heel fijn.

Wij vonden een eigen “look and feel” belangrijk en vinden dat ook terug.
Ik heb veel geleerd van Richard en ben daardoor in staat de website goed te onderhouden.

Richard dankjewel!

Logo FM Hillegom Lisse

Christa Portegies, Hillegom
Coördinator Communicatie en PR
www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl


Met Richard de Nijs hebben wij onze nieuwe website opgebouwd voor Fietsmaatjes.NL en voor Fietsmaatjes Teylingen. Daar zijn we zeer tevreden over.

Richard is technisch deskundig, luistert goed naar wat je zelf wil en is daarbij hulpvaardig. Hij geeft duidelijk instructie om de website zelf bij te gaan houden.

Hij heeft zelf ook ideeën over de vormgeving, maar geeft jou de ruimte om hierin je eigen keuzes te maken.

Zijn prijskwaliteit verhouding is goed.

Wij kunnen dus iedereen De Nijs Art aanbevelen.

Logo Fietsmaatjes.NL

Jan Burgmeijer, Warmond
Fietsmaatjes.NL en
Fietsmaatjesteylingen.nl


Richard, van De Nijs Art, heeft voor mijn cateringconcept een prachtige en doeltreffende website gemaakt in twee talen (nl-en). Ik had zelf al een thema gekocht maar dat bleek overbodig. Richard heeft een veel beter thema gevonden dat ook nog gratis bleek. Omdat ik vooraf nog niet precies wist hoe en wat heeft Richard heel wat moeten aanpassen en veranderen.

Hierbij bleek steeds dat hij goed begreep wat ik wilde. Door deze flexibiliteit ben ik zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Ik ben Richard erg dankbaar voor zijn geduld en begrip. Hij heeft ook uitgebreid de tijd genomen om mij goed uit te leggen hoe ik de website zelf kan onderhouden.

De prijs die ik heb betaald voor mijn website vind ik heel voordelig, ik kan me niet voorstellen dat ik hiervoor elders beter terecht had gekund. Omdat het hele proces zeer prettig is verlopen en omdat ik niet denk dat iemand dit beter had gekund krijgt Richard van mij 5 sterren en kan ik hem vol vertrouwen aan iedereen aanbevelen.

Jasper Schoorl, Amsterdam
www.apointamsterdam.nl


Ik kan iedereen zonder meer aanraden Richard, van De Nijs Art, te consulteren over het bouwen van een website. Richard deed veel meer, hij stimuleerde, leidde mijn onbekendheid met het fenomeen website in goede banen.

Het resultaat is verbazend: al heel snel blijken mij onbekende mensen me te vinden als ze op zoek gaan naar een pianoleraar. Richard biedt bovendien op een zeer plezierige wijze de nazorg, die al in het contract opgenomen is.

Laatst weer ongevraagd enorme complimenten over de website ontvangen van een Haarlemse advocaat en een stel prof-musici. “Helder, aansprekend, actueel”. Goed werk joh!

Sjef Doeve, Heemstede
www.sjefspianoles.nl


Het opzetten van de website voor de KBO afdeling Haarlemmermeer is naar volle tevredenheid verlopen. Richard kon goed inschatten wat de bedoeling was en dacht ook mee, zocht verder als hij het even niet wist en kwam met een oplossing of een alternatief. Daarnaast was hij op gezette tijden ook kritisch wat betreft onze wensen en plannen met de website.

De samenwerking verliep goed. Hij hield zich aan de afspraken en stond ook open voor vragen en opmerkingen gedurende het gehele traject. Hij was hiervoor ook bereikbaar buiten de afspraakmomenten om.

De training over het beheren van de website verliep buitengewoon prettig. Met zijn geduldige uitleg was het goed te volgen. Er is door Richard belangeloos nog een extra trainingsmoment ingelast toen bleek dat bepaalde lesonderdelen wegens tijdgebrek niet behandeld konden worden.

De reacties van bezoekers van de website zijn positief: het is een mooie site geworden!

Logo KBO Haarlemmermeer

Martin van Beek
Commissie PR&C / Webmaster
www.kbo-haarlemmermeer.nl


Richard heeft voor mij mijn website gemaakt. Ik hoefde daar niet lang over na te denken, want ik heb zelf de kennis niet. Ik zie een verzorgde website als je visitekaartje en daar wilde ik wel in investeren. Zonder zijn hulp en deskundigheid had mijn website er niet zo mooi en professioneel uitgezien.
Gedurende het proces van het creëren van de website, teksten schrijven en plaatjes zoeken had Richard regelmatig goede en nuttige tips. Wat ik fijn vind is dat ik zelf baas ben over de website en als het mis dreigt te gaan, is Richard gelijk weer paraat om de boel recht te trekken.
Ik kan Richard van harte aanbevelen; hij is integer, professioneel, betrouwbaar en komt na wat hij met je afspreekt.

Logo Gaia

Ellen van den Berg, Nieuwerkerk aan den IJssel
www.gaiavoedinghealing.nl


Ik ben heel erg tevreden over de website die Richard voor mij gemaakt heeft. Het is precies zoals ik voor ogen had. Je kan aangeven hoe de website eruit zou komen te zien en/of hij geeft je voorbeelden om je te inspireren wat bij jou zou kunnen passen. Prijs-kwaliteit verhouding is top en het mooie is dat ik de website zelf kan onderhouden met teksten, fotos enz.
Echt een aanrader !

Logo Hak Lebold - Channeler

Hak Lebold, Hoofddorp
medium.haklebold.com